KEFIR  
  Kefir - wspaniały orzeźwiający napój mleczny, produkowany z mleka pasteryzowanego najwyższej jakości z dodatkiem grzybków i bakterii kefirowych.
Zawarta w nim swoista mikroflora wpływa korzystnie na przyswajalność składników mineralnych i organicznych, utrzymując organizm człowieka w naturalnej równowadze biologicznej.
Kefir produkowany przez KeSeM jest napojem łagodnie musującym, zawiera żywe kultury bakterii oraz daje uczucie orzeźwienia i odprężenia. Jego wyjątkowe walory odżywcze i zdrowotne sprawiają, że jest on polecany wszystkim ceniącym zdrowie i dobre samopoczucie.
Kujawska Spółdzielnia Mleczarska informuje, że efekt zdrowotny można uzyskać jedynie przez systematyczne spożywanie kefiru produkowanego przez KeSeM.

 

 
 
KEFIR NATURALNY W BUTELKACH
 zawiera żywe kultury kefirowe 
 zawartość tłuszczu 2,0% 
 nie zawiera konserwantów 
 przechowywany w temperaturze do + 10oC zachowuje swoją świeżość przez 2 tygodnie



 
 
Kefir naturalny w butelkach
Gramatura 400ml
Symbol PKWiU 15.51.52-30.31.310360
EAN 5900403000520
Ilość szt. w kartonie 10
Termin przydatności do spożycia 10 dni
Ilość kartonów na palecie 96
Ilość sztuk na palecie 960